Type KG06 Vakantiewoning 6-persoons luxe

  -
  -
  - KG06 2
  -

6-persoons luxe

Uitgevoerd in warm hout krijgt dezelfde vakantiewoning een heel andere uitstraling. Juist door de uitgesproken eenvoud van het ontwerp komt het gebruik van natuurlijke materialen meer op de voorgrond te staan.

De luxe variant van deze ruime 6-persoonsvilla heeft als extra keukenapparatuur een dubbele wijnklimaatkast en een grote luxe koelkast. Ook het comfort van een wasmachine en droger ontbreekt niet.

Ook op vakantie beschikken over een privé sauna? Dat kan in de luxe variant van deze 6-persoons woning. De ouderslaapkamer heeft een badkamer ensuite, de andere badkamer geeft toegang tot de sauna.

Speciaal voor alle villa’s in VeerseKreek ontwikkelde het team van Jestico+Whiles drie interieurs. De interieurs met de thema’s: ’Harbour’, ’Beach’ en ’Lake & Countryside’ sluiten naadloos aan bij de villa’s, hun architectuur en het aantal personen.

Alle villa’s hebben een inpandige opbergruimte en een afsluitbare eigenaarskast onder de trap. Wel zo handig als u besluit uw villa te (laten) verhuren.

Kenmerken
6-persoons luxe

Aantal slaapkamers 3
Gebruiksoppervlakte 108 m2
Inhoud 412 m3
Terras 24,5 m2

Karakter

• Ruime woonkamer met riante zithoek • Dubbele openslaande deuren naar het terras • Ruime entree v.v. separaat toilet • Luxe keuken v.v. dubbele wijnklimaatkast en extra grote koelkast Op de verdieping: • Ouderslaapkamer v.v. boxspringbedden, flatscreen televisie en badkamer ensuite • Luxe tweede badkamer met inloopdouche en toilet en sauna VELE AFWERKINGSOPTIES MOGELIJK!

Bekijk ook de andere woningen