Type YE04 Vakantiewoning 4-persoons luxe

  -
  -

4-persoons luxe

Uitgevoerd in warm hout krijgt dezelfde vakantiewoning een heel andere uitstraling. Juist door de uitgesproken eenvoud van het ontwerp komt het gebruik van natuurlijke materialen meer op de voorgrond te staan.

De luxere variant kent dezelfde ruime opzet met L-vormige living: de open keuken is alleen net wat luxer, en bijvoorbeeld voorzien van een wijnklimaatkast. Ook een wasmachine en wasdroger bieden net wat meer comfort.

In de luxe uitvoering van dit woningtype is de ouderslaapkamer voorzien van een tweede flatscreen televisie. De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche en toilet.

Speciaal voor alle villa’s in VeerseKreek ontwikkelde het team van Jestico+Whiles drie interieurs. De interieurs met de thema’s: ’Harbour’, ’Beach’ en ’Lake & Countryside’ sluiten naadloos aan bij de villa’s, hun architectuur en het aantal personen.

Alle villa’s hebben een inpandige opbergruimte en een afsluitbare eigenaarskast onder de trap. Wel zo handig als u besluit uw villa te (laten) verhuren.

Kenmerken
4-persoons luxe

Aantal slaapkamers 2
Gebruiksoppervlakte 82 m2
Inhoud 313 m3

Karakter

• Ruime woonkamer met riante zithoek • Dubbele openslaande deuren naar het terras • Keuken v.v. dubbele wijnklimaatkast, grote koelkast Op de verdieping: • Luxe badkamer met inloopdouche, toilet en sauna • Flatscreen televisie in de ouderslaapkamer VELE AFWERKINGSOPTIES MOGELIJK!

Bekijk ook de andere woningen