Home Woningen 360° tour Faciliteiten Investeren Omgeving De Plek Bouw Contact

VeerseKreek is een familiepark bij uitstek! Aan alle generaties is gedacht om zo voor iedereen een aantrekkelijke vakantiebestemming te vormen. De gezellige binnenhaven van VeerseKreek is het centrale punt van alle activiteiten. Hier bevinden zich het restaurant, zwembad, speelboot en kunt u heerlijk genieten op de vele steigers aan het water.

 

Speciaal op deze plek zijn dan ook groepswoningen van 8 tot 16 personen gesitueerd om een gezellig familieweekend midden in het bruisende hart van VeerseKreek door te brengen. Zo hebben de gasten alle voorzieningen binnen handbereik en ontstaat er een levendige haven.

een extra uitgebreid aanbod in de

Hernieuwde supermarkt

Op 26 maart j.l. opende de compleet verbouwde supermarkt haar deuren. Met een ruime keuze aan verse en houdbare producten. Start uw dag met verse broodjes en croissants (ook op zondag!) en vers geperste sinaasappelsap. Klussen in uw villa of tuin en uw schroeven zijn op. Geen probleem! Ons grote assortiment doe-het-zelf artikelen biedt uitkomst. Duik u liever in een tijdschrift, mét een drankje? Ook daar is aan gedacht En als u er toch bent, snuffel dan even tussen de souvenirs. Leuk aandenken voor de (klein)kinderen! Open van maandag t/m zaterdag 8.30 tot 18.00 uur en zondag van 9.00 tot 17.00 uur.

heerlijk genieten

Riant buitenterras

De vele waterpartijen op het project nodigen uit voor een tochtje op de boot! Vanuit de binnenhaven kunt u een fluisterbootje huren om de  kreken te bevaren tijdens een zonnige dag. Als u de boot weer terugbrengt kunt u direct op het riante buitenterras plaatsnemen voor een gezellig borrel om aansluitend heerlijk te dineren!

Aan het centrale plein staat het hoofdgebouw. Hier kunt u voor uw boodschappen
terecht in de grote supermarkt of huurt u eenvoudig een fiets voor tijdens uw verblijf. De kinderen
kunnen zich met minder weer goed vermaken in de overdekte binnenspeeltuin en worden door
Koos Konijn welkom geheten tijdens de knutselochtenden!

 

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111