Home Woningen 360° tour Faciliteiten Investeren Omgeving De Plek Bouw Contact

Het Veerse Meer is een geliefde plek voor recreanten. Zowel lokaal als van ver daarbuiten.
Ooit een open zeearm waar het flink kon stormen, kun je er nu fantastisch
zeilen, surfen, zwemmen en vooral ook ontspannen.
Kom even helemaal tot rust langs de groene oevers, op de eilandjes en in
de gezellige dorpjes. Zuid-Beveland (waar Wolphaartsdijk te vinden is) is door
de mens veroverd op de zee. Gelegen tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde
en het Veerse Meer is het tegenwoordig een plek waar je een echt eilandgevoel krijgt.

genieten op de fiets

ONTDEK ZEELAND OP HET LAND

Vakantiepark VeerseKreek ligt prachtig gesitueerd aan de zuidkant van het Veerse Meer, langs de dijk bij het dorpje Wolphaartsdijk. Een fantastische uitvalsbasis om Zeeland echt te leren kennen. Om uren te fietsen langs de groene oevers, over de eilandjes en de sfeer proeven in de gezellige dorpjes. Zeeuwen leven achter dijken en dammen die hen beschermen tegen het water. Het fietsnetwerk in Zeeland laat veel van deze plekken zien. Je kunt in Zeeland buitendijks fietsen. En je kunt ook kiezen om in de wind of juist uit de wind te fietsen. Dit staat op de borden aangegeven met een windvaan.

Prachtige 18-holes Championship course

Centraal gelegen in Zeeland en op slechts 10 minuten rijden vindt u De Goese Golf. U treft een prachtige A-status 18-holes Championship course aan met fraaie waterpartijen en mooie vergezichten. Voor de minder gevorderde golfer is er een 9-holes Par-3 oefenbaan, putting green, chipping green én driving range aanwezig. Heeft u nog nooit gegolft en wilt u kennismaken met de sport, dan kunt u op de Goese Golf terecht voor een golfles of golfclinic. Wilt u golfen en lekker eten combineren? Maak dan gebruik van één van de golfarrangementen.

De Zeeuwse stranden

De Zeeuwse stranden zijn overal dichtbij. In totaal is er ruim 600 kilometer aan kust, dus het water is altijd in de buurt. Al jarenlang staan de Zeeuwse stranden bovenaan in de lijst van schoonste stranden. Beschut achter duinen en dijken kun je hier uren in de zon en zee doorbrengen. Zon, zee, strand, rust en ruimte. Uitgestrekte stranden of een kleine plek, weg van de massa. De Zeeuwse stranden zijn niet alleen schoon maar ook divers. Voor elke badgast is er een strand dat aan de eisen voldoet.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111