Beste heer/mevrouw,

Een glas wijn, familie en vrienden dichtbij, het geluid van vogels, het kabbelende water en u zit heerlijk ontspannen in uw eigen droomvilla aan het Veerse Meer. Dat gevoel, dat is genieten op zijn Zeeuws!

Hartelijk dank voor uw interesse en welkom op VeerseKreek!

VeerseKreek staat garant voor het typische Zeeland gevoel. Op een plek waar water, cultuur, shopping, maar ook zon, zee en strand elkaar dichtbij raken. Met het populaire Veerse Meer direct grenzend aan het resort, sluit het project naadloos aan op de alsmaar hogere eisen die gasten aan hun verblijf stellen. En dat middenin Zeeland, de toeristenprovincie bij uitstek dat zoveel te bieden heeft aan de ruim 1,5 miljoen gasten die jaarlijks hun vakantie hier vieren.

VeerseKreek; úw droomwoning middenin het hart van Zeeland!

Magazine
Speciaal voor VeerseKreek is dit eigentijdse magazine gemaakt. Hierin leest u alles over uw toekomstige woning in het hart van Zeeland!

Prijslijst
De gedetailleerde prijslijst geeft u naast de verkoopprijs tevens inzicht in de kleurstelling van uw favoriete woning en de grootte van het perceel.

Beleggen
Investeren in een duurzame vakantievilla op een absolute toplocatie aan het Veerse Meer?

Plattegrond
Een woning in de gezellige haven? Of wellicht direct aan een van de vele waterpartijen? Op de overzichtelijke parkplattegrond heeft u snel uw droomplek gevonden!

Fase 2 in aanbouw, oplevering begin 2024!
De bouw van de tweede fase is in volle gang. Momenteel worden de woningen aan de binnenzijde afgebouwd en de keukens geplaatst zodat begin 2024 alle woningen opgeleverd worden.

Eigen gebruik en/of verhuur
Omdat VeerseKreek geen huurverplichting heeft, is het mogelijk om een vakantiewoning geheel voor eigen gebruik te kopen. Daarnaast kunt u de woning voor de verhuur aanbieden op de momenten dat u de woning niet gebruikt. Het beheer en de verhuur van de vakantiewoningen in VeerseKreek wordt professioneel uitgevoerd door marktleider Roompot Vakanties. Eigen gebruik en verhuur combineren? Dit is natuurlijk ook een mogelijkheid. U heeft verschillende mogelijkheden om uw woning voor de verhuur aan te bieden en daarnaast zelf te gebruiken. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden tijdens een bezoek aan VeerseKreek.

Nieuwsgierig naar de locatie? Maak via onderstaande gegevens eenvoudig een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

Hartelijke groet en tot ziens in Wolphaartsdijk!

Salesteam VeerseKreek
+31 (0)113 – 40 56 12
info@veersekreek.nl